Workshopul internațional EDEN IX, organizat de către profesorii universitari Gheorghe Săvoiu și Ion Iorga Simăn, în data de 14 octombrie 2017, devenit tradițional, după aproape un deceniu de existență la Universitatea din Pitești, se va desfășura în clădirea Rectoratului, în sala Senatului, de la parter, beneficiind în acest an de sponsorizare din partea firmei SC Ronera Rubber SA.

Programul workshopului EDEN IX cuprinde lucrări dedicate stresului și vocii umane în bioeconomie și bioeconofizică, monitorizării nivelului de stres prin softuri axate pe vibrațiile din vocea umană, comunicări ce relevă rolul trans-, inter-, cros- și multidisciplinarității.

Keyspeakerii acestui EDEN sunt o excelentă echipă de cercetători de la Universitatea din Tokio, Shinichi Tokuno, Shunji Mitsuyoshi, Shuji Shinohara, Nakamura Mitsuteru și Masakazu Higuchi.

Prezentărilor acestora, care au generat și subiectul inedit al acestei a noua ediții a EDEN –ului, li se vor adauga lucrările unor tineri cercetători din Serbia, Ivan Stevovic, și India, Amit Kundu, dar și din partea gazdelor, Denis Negrea, Marian Țaicu și Constantin Manea, alături de discursul patronului spiritual al econofizicii românești, domnului profesor Radu Chișleag.

Prietenii EDEN-ului și toți cei interesați, sunt aşteptaţi în dimineața zilei de sâmbătă, 14 octombrie ora 9,30 la Rectoratul UPIT.

Comments

comments