WhatsApp vă dă în judecată dacă faceți asta

WhatsApp anunță că va lua măsuri legale împotriva utilizatorilor care trimit în masă mesaje automate. Aplicația WhatsApp a anunțat că, începând cu luna aceasta, va lua măsuri legale împotriva acelor utilizatori care abuzează de mesageria automată în aplicație.

Whatsapp oferă un serviciu de mesagerie instantanee care permite utilizatorilor săi să trimită gratuit un mesaj la mai multe persoane în același timp. Există mai multe cazuri în care utilizatorii doresc să profite la maxim de acest serviciu și să distribuie link-uri dăunătoare sau pentru a-și promova ideea sau afacerea.

Aceste metode încalcă condițiile aplicației și așa cum anunță compania în secțiunea de întrebări și răspunsuri, începând cu 7 decembrie dă în judecată persoanele care efectuează aceste practici .

WhatsApp a dezvoltat sisteme avansate de supraveghere si detectare a mesajelor spam. De asemenea, WhatsApp găsește utilizatori care efectuează aceste abuzuri prin intermediul informațiilor din afara platformei. Compania a detectat deja mai multe cazuri de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here