Weekendul viitor se va organiza a doua etapă a Maratonului de vaccinare din Argeș

Weekendul viitor se va organiza a doua etapă a Maratonului de vaccinare din Argeș. Instituția Prefectului Argeș, împreună cu Consiliul Județean Argeș și Direcția de Sănătate Publică Argeș organizează în weekendul 12-13 iunie 2021 etapa a doua a Maratonului de Vaccinare.

Acest maraton se adresează atât celor care vin pentru a doua doză de vaccin Pfizer BioNTech, cât și acelora care vin pentru prima doză. Totodată, Direcția de Sănătate Publică asigură posibilitatea imunizării cu serul Johnson&Johnson pentru cei interesați. Acesta are avantajul că se administerază în doză unică.

Imunizarea se va realiza cu ajutorul echipelor mobile formate din medici de la Spitalul Județean Pitești și medici de la Spitalul de Pediatrie Pitești.

În ceea ce privește programul, atât sâmbătă, cât și duminică oamenii se vor putea prezenta la vaccinare între orele 8:00 și 20:00.

Instrumentiștii Filarmonicii Pitești se alătură și de această dată campaniei de imunizare a populației din județul nostru și vor cânta în ambele zile de maraton.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.