Weekend solicitant pentru pompierii argeșeni. Au fost chemați de acasă să stingă incendii de vegetație

Weekend solicitant pentru pompierii argeșeni. Au fost chemați de acasă să stingă incendii de vegetație. De mai bine de o lună, de când cetățenii au început să își curețe grădinile dând foc resturilor de vegetație, deși acest lucru este interzis, pompierii argeșeni sunt suprasolicitați. De multe ori pe zi ei sunt nevoiți să intervină la incendii scăpate de sub controlcare a ajuns să afecteze locuințe, anexe gospodărești și chiar păduri.

În weekend, la Aninoasa, pompierii și personal de la Ocolul Sivic au lucrat până târziu în noapte la stingerea unui incendiu de vegetație care a ajuns și la pădure, fiind afectate peste 6 hectare de teren.

La Detașamentul de Pompieri Câmpulung au fost chemat și personal din timpul liber, pentru a face față numărului mare solicitări la incendii de vegetație uscată.

Incendiiu de vegetație au fost și la Ștefănești, Zigoneni, Topoloveni, Clucereasa, Drăganu, Suseni. La Clucereasa a fost găsit carbonizat și un bătrân de 82 de ani, alături de o femeie cu arsuri pe mare parte din corp. Numai sâmbătă, zi liberă în care oameni s-au ocupat de gărdini, pompierii au avut peste 20 de solicitări de stingere de incendii de vegetație.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.