De vineri și până duminică, în Mioveni, a avut loc Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului, care a inclus şi Târgul Meşterilor Populari. Evenimentul a fost organizat pe platoul din Centrul Civic al orașului. La Sărbătoarea Recoltei au participat comercianți de legume și fructe, produse agroalimentare din lapte și carne (brânzeturi, pastramă), produse apicole, preparate alimentare de sezon, dar și meșteri populari cu produse de artizanat.

Vineri, evenimentul a debutat cu un spectacol în Centrul Civic, la care au participat Ansamblul folcloric Muguraşii Mioveniului și soliștii Stefania Voicu, Valentin Poenariu, Claudia Ghena, Alexandra Păunoiu, urmat de un recital Nicu Albu.

Sâmbătă, 7 octombrie, a fost organizat concursul Recolta Toamnei, la Centrul Cultural, în cadrul căruia au fost premiate: cea mai buna dulceaţă, cea mai bună zacuscă și cele mai bune murături.

Duminică, 8 octombrie, Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului s-a încheiat cu un spectacol folcloric susţinut de Ansamblul “Plai de Dor” al Centrului Cultural Mioveni, coregrafie Cătălin Oancea, conducere muzicală Gheorghe Floroiu.

Evenimentul Sărbătoarea Recoltei a fost organizat de Consiliul Local, Primăria şi Centrul Cultural Mioveni.

Comments

comments