Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un minor de 17 ani, din comuna Poenari, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe str. Trivale, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe I.M. de 25 de ani, din comuna Rucăr, care conducea un autoturism pe strada Râuşor, din comuna Rucăr, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au depistat pe I.C., de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Ion Mihalache, din Câmpulung, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
În ziua de 30 octombrie, poliţiştii Posturilor de Poliţie Căldăraru şi Recea l-au depistat pe un drum public, de pe raza comunei Popeşti, pe A.M., de 46 de ani, din comuna Popeşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments