Weekend cu dosare penale pentru şoferi care au condus beți pe drumurile din Argeș

688 views

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un minor de 17 ani, din comuna Poenari, judeţul Neamţ, care conducea un autoturism pe str. Trivale, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 şi 336 din Codul Penal.
Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rucăr l-au depistat pe I.M. de 25 de ani, din comuna Rucăr, care conducea un autoturism pe strada Râuşor, din comuna Rucăr, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Tânărul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală conform art. 336 din Codul Penal.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung l-au depistat pe I.C., de 28 de ani, din Câmpulung, care conducea un autoturism pe str. Ion Mihalache, din Câmpulung, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
În ziua de 30 octombrie, poliţiştii Posturilor de Poliţie Căldăraru şi Recea l-au depistat pe un drum public, de pe raza comunei Popeşti, pe A.M., de 46 de ani, din comuna Popeşti, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Bărbatului i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 336 din Codul Penal.

Comments

comments