Potrivit ultimelor date oferite de meteorologii de la ANM, în week-end vremea va fi frumoasă şi mai caldă decât de obicei în această perioadă, în unele zone, maximele ajungând şi la 25 de grade Celsius.

Astfel, în sudul și sud-estul țării vremea va fi caldă, dar în restul teritoriului valorile termice vor fi în scădere și se vor apropia de mediile climatologice ale acestei perioade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și ploi de scurtă durată în regiunile din nord, centru și est, iar noaptea în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană, mai ales la altitudini mari.

Sâmbătă, 14 octombrie

Vremea va fi în general frumoasă. Va deveni răcoroasã în jumătatea de nord-est și apropiată de normal în restul teritoriului. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-est, unde doar izolat vor fi condiții de ploaie.

Duminică, 15 octombrie

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în Carpaţii Orientali, unde cu totul izolat vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări mai ales după-amiaza şi seara şi la altitudini mai mari. Dimineaţa şi noaptea, pe văi şi în depresiuni, vor fi condiţii de ceaţă.

Comments

comments