Vremea în perioada 11 martie – 8 aprilie. Meteorologii vin cu noi estimări pentru întreaga țară

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 11 martie – 8 aprilie. Meteorologii vin cu noi estimări pentru întreaga țară.

Săptămâna 11 – 18 martie
Valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice acestui interval, în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile din estul țării. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile sudice și în cele intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nord-vestul teritoriului. În estul și nord-estul țării cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei.

Săptămâna 18 – 25 martie
Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice perioadei la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Săptămâna 25 martie – 1 aprilie
Valorile termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a teritoriului. Regimul pluviometric va fi ușor deficitar în regiunile vestice și nord-vestice și apropiat de cel normal al săptămânii în rest.

Săptămâna 1 – 8 aprilie
Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile intracarpatice și apropiate de cele normale ale săptămânii în rest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here