Vremea de încălzeşte. Mâine, temperaturi cu 10 grade mai mari. Luni va fi o zi închisă, dar de marţi se încălzeşte, astfel că vom avea temperaturi cu până la 10 grade mai ridicate faţă de azi, anunţă meteorologii.

Azi, cerul va fi variabil la munte şi noros în restul teritoriului. Vântul suflă slab şi moderat. Dimineaţa se înregistrau valori de temperatură cuprinse între -9 grade la Apa-Neagră, Curtea de Argeş şi Pătârlagele şi 1 grad la Constanţa-dig, Calafat, Adjud, Focşani şi Tecuci.

Cu totul izolat vor fi depuneri îngheţate (chiciură, gheţuş sau polei). Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi la altitudini mari în Munţii Banatului, precum şi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 şi 7 grade.

În Capitală, cerul este noros, iar vântul suflă în general slab. De dimineaţă se înregistrau 0 grade la Filaret şi Afumaţi şi -1 grad la Băneasa.

În prima parte a zilei nebulozitatea joasă se va menţine, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4-5 grade.

Marţi va fi o încălzire uşoară, astfel că mercurul din termometre va ajunge la 6 grade, iar miercuri, 7 grade.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI