Vremea de azi. Temperaturi anormale pentru această perioadă. Administrația Națională de Meteorologie anunță vreme deosebit de caldă astăzi, însă, în multe zone ale țării, cel puțin în prima parte a zilei, va fi ceață.

Astăzi, vremea va fi deosebit de caldã pentru ultima decadã a lunii februarie în cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în zonele de deal şi de munte, unde cerul se va menţine mai mult senin. Cu precãdere în primele ore va fi ceaţã sau nebulozitate joasã, local în centru, sud şi sud-est şi pe suprafeţe mici în rest, iar izolat condiţii de burniţã şi polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 şi 17 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã mai persistentã.

Vremea în Capitală

Marți dimineața, cerul este mai mult noros şi se semnaleazã ceaţã, vântul suflã slab, iar la ora 8 se înregistrau -3 grade la Afumaţi şi Bãneasa şi -2 grade la Filaret.

Astăzi, vremea va fi caldã pentru ultima decadã a lunii februarie. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei vor fi condiţii de ceaţã. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 12…14 grade. Presiunea atmosferică este 765 mmHg.

Comments

comments