Potrivit informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie (ANM), începând din această dimineață până duminică, 18 noiembrie, vremea va deveni rece în toată țara, chiar deosebit de rece în estul și sud-estul teritoriului, unde și vântul va avea unele intensificări. Valorile termice vor fi negative în cursul nopților și al dimineților în majoritatea regiunilor. În zonele montane va ninge și vor fi intensificări ale vântului îndeosebi pe creste, spulberând zăpada.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș sfătuiește turiștii care se deplasează în zone montane este necesar să vă interesați asupra condițiilor de drum, să aveți mașinile echipate corespunzător pentru zăpadă și să manifestați prudență maximă.

În situația manifestării vântului puternic, pentru evitarea evenimentelor deosebite, ISU Argeș vă recomandă să rămâneți în spații închise care vă asigură protecția și să evitați deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

Comments

comments