Vrei să ai unghii frumoase și îngrijite? Profitați acum 10% reducere la salonul de înfrumusețare ROAA Beauty Zone din Pitești.

Manichiura este un detaliu foarte important atunci când este vorba despre frumusețea mâinilor. Uneori, de cât sunt de îngrijite mâinile dumneavoastră depind foarte multe lucruri, și nu doar starea de spirit și încrederea în sine, ci și atitudinea celor din jur față de dumneavoastră.

Potrivit stilistului protezist de unghii cu gel din Pitești, Roxana Roșu, culorile anului 2018 sunt: nuanțele de bej, cafea cu lapte, liliac și toate nuanțele de mov, sidef și nu în ultimul rând, alb și negru.

”Manichiura la modă în acest sezon și început de an este o dovadă a faptului că o imagine completă, precum un puzzle, este alcătuită din mai multe elemente și este important ca fiecare din ele să fie ideale. Prin intermediul unei manichiuri moderne puteți pune în evidență propriul stil, și, de asemenea, completa o ținută. Nuanțele intense și decorul din acest an vă vor pune în dificultate, însă noi vă venim în ajutor”, explică stilistul protezist de unghii cu gel, Roxana Roșu.

Profită de răsfățul tratamentului cu parafină!

 

 

Pe Roxana Roșu o găsiți la salonul de înfrumusețare ROAA Beauty Zone din Pitești.

Adresă: Str. Plevnei, nr.10, vis-a-vis de Parcul 1907, pe strada cu Hotel Carmen (punct de reper mai cunoscut Hotel Muntenia)

Facebook: Roxana Rosu stylist protezist unghii cu gel 

Programări se fac la numărul de telefon: 0755 800 146

Comments

comments