Vrei să te angajezi? Bursa locurilor de muncă pentru absolvenții din Argeș va avea loc pe 20 octombrie

0
714

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș în colaborare cu Universitatea Constantin Brâncoveanu organizează vineri, 20 octombrie, de la ora 10.00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. La eveniment sunt așteptați să participe toți absolvenții de învățământ, de orice nivel de educație, precum și alte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura în Pitești, la Universitatea Constantin Brâncoveanu. Acțiunea reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, în ultimă instanță, să se reorienteze spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare.

Agenții economici interesați să participe la bursă sau să transmită oferta de locuri de muncă vacante pot suna la telefon: 0248.222.415, fax 0248.222.582, email: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificația ”Pentru bursa locurilor de muncă”.

Angajatorii pot beneficia de subvenții pentru încadrarea în muncă a persoanelor neocupate și în special pentru tinerii absolvenți de învățământ, cum ar fi subvenționarea stagiaturii sau a uceniciei la locul de muncă, încadrării în muncă a absolvenților de învățământ, precum și subvenționarea încadrării în mjuncă a persoanelor aparținând unor grupuri vulnerabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here