Miercuri, 21 octombrie 2015, în orașul Mioveni se va desfășura spectacolul-concurs: FII STAR ÎN ORAȘUL TĂU.

Preselecția va avea loc în data de 21 octombrie 2015, de la ora 15:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia – MIOVENI, iar de la ora 17:30 cei calificați în marea finală, alături de artiștii din juriu vor oferi un show incendiar, 100% LIVE organizat de Casa Artiștilor București în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Proiectul FII STAR ÎN ORAŞUL TĂU, implementat de Casa Artiştilor Bucureşti își propune identificarea și promovarea valorilor de excepție, existente la nivel național, din toate genurile muzicale (folclor, folk, hip hop, house, instrumentală, jazz, rock, dance, ușoară, pop, rap etc.) și de spectacol (dansuri: de societate, standard, latino-americane, dans contemporan, modern, clasic etc.) din România.

La acest spectacol-concurs pot participa de la cele mai mici categorii de vârstă (6 ani), până la 30 de ani, iar în funcție de surprizele care pot apărea în desfășurarea proiectului, pot fi admise și promovate și valori care depășesc această vârstă.
Casa Artiștilor București oferă, pentru prima dată în România, posibilitatea unui concurs-spectacol la care participă, atât în juriu cât și pe scenă, mari vedete ale muzicii din România. Spectatorii își pot rezerva biletele la numărul de telefon: 0766 143 749 și vor avea parte de multe surprize chiar în ziua spectacolului.

Preselecțiile se vor face la nivelul fiecărui oraș, iar participanții la preselecție sunt admiși în concurs de un juriu alcătuit din vedete ale muzicii românești. Cu acest prilej, concurenții admişi după preselecție, care fac parte din școli de muzică/dans, vor fi promovați împreună cu aceste școli muzicale/de dans, în semn de recunoaştere a eforturilor depuse pentru pregătirea acestor valori.

Înscrierile pentru concurs vor fi făcute pe baza fișei de înscriere care se găsește pe pagina de Facebook- FII STAR și se transmite pe adresa de e-mail: inscrieri.fiistar@gmail.com, iar taxa de înscriere este de 50 lei și se va achita de către concurenți în momentul prezentării. Fiecare concurent primește o diplomă de participare, iar cei clasați de juriu pe primele patru locuri vor intra automat în finala- FII STAR ÎN ORAȘUL TĂU.

Concurenții au șansa de a intra în cursa pentru: MARELE PREMIU- un autoturism, impresariat și manageriat artistic, CD compilație, turnee/ spectacole realizate de Casa Artiștilor București, contract cu Casa Artiștilor București. Participanților din categoria Tineri (17-30 ani) li se vor acorda următoarele premii: Trofeul Casa Artiștilor – un autoturism, Premiul I: 5.000 lei, Premiul II: 3.000 lei, Premiul III: 2.000 lei și Mențiune: 500 lei, iar participanții din categoria Copii (6-16 ani) vor primi următoarele premii: MARELE PREMIU- 3.000 lei, Premiul I: 2.500 lei, Premiul II: 1.500 lei, Premiul III: 1.000 lei și Mențiune: 500 lei.

Comments

comments