Vrei să conduci şi să nu mai fii condus? Alege şcoala de şoferi Auto General ND Piteşti

0
438

Cu şcoala de şoferi Auto General ND Piteşti descoperi plăcerea de a conduce! Program flexibil adaptat la cerinţele cursanţilor.

Şcoala de şoferi „Auto General ND“ din Piteşti, una dintre cele mai bine pregătite firme din domeniul auto, oferă cele mai bune condiţii pentru pregătirea celor care doresc să obţină permisul de conducere, categoriile B şi C.

Alături de instructorii de la „Auto General ND“ descoperi plăcerea de a conduce. Calitatea, profesionalismul, dar mai ales răbdarea sunt principii pe care fiecare instructor auto de la „Auto General ND“ le respectă.

Înfiinţată în anul 2008, şcoala de şoferi „Auto General ND“ a pregătit peste 1.500 de cursanţi. Un alt atu fiind şi acela că programul de şcoală este unul foarte flexibil, adaptat la condiţiile clienţilor.

Iată şi cele trei principii, Calitate, Profesionalism şi Siguranţă, care stau la baza şcolii de şoferi „Auto General ND“:

1. Calitate: Calitatea serviciilor nu este stabilită de diverşi experţi în domeniu, ci de miile de clienţi mulţumiţi de felul în care sunt prestate serviciile auto.

2. Profesionalism: Întreaga echipă dă dovadă de profesionalism pe toată durata programului pregătirii cursantului. Experienţa de lungă durată a echipei reflectă pe deplin profesionalismul.

3.  Siguranţă: Este unul dintre cele mai importante principii ale companiei, oferind condiţii depline de siguranţă în timpul pregătirii practice a cursanţilor.

Tel: 0722. 229. 527; 0766. 525. 570; 0728. 898.989; e-mail: autogeneral_nd@yahoo.com sau office@auto-generalnd.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here