Genele lungi, dese şi bogate sunt un dar de la divinitate, cu care, din păcate, nu toate am fost înzestrate! Specialiştii în beauty şi-au îndreptat atenţia şi spre cele mai puţin norocoase dintre noi, oferindu-ne posibilitatea de a fermeca la rândul nostru cu o simplă privire, graţie extensiilor de gene! Noi mergem mai departe şi îţi explicăm în ce constă acest proces, dar şi care sunt cele mai bune extensii de gene de pe piaţă!

Genele bogate şi curbate, secretul unui look seducător
Orice makeup artist este de acord: o privire încărcată de mister este secretul unui look incendiar. Atunci când ochii îţi sunt umbriţi de o perdea de gene bogate, dese şi mătăsoase, nici nu mai contează culoarea fardului de ochi sau precizia tuşului.
Ioana Duță Studio vine în ajutorul fetelor care nu au fost înzestrate de la natură cu gene voluminoase şi le oferă cele mai bune extensii de gene. Pentru a te transforma într-o femeie care cucereşte cu o singură privire, este suficient să le faci o vizită!

Extensiile de gene în vogă sunt cele fir cu fir, care îţi asigură un look natural, astfel că nimeni nu va ghici secretul tău. Procesul de aplicare, individual, pe fiecare fir de păr, necesită precizie, atenţie şi minuţiozitate, astfel că vei avea nevoie de talentul unui specialist, precum cei pe care Ioana Duță Studio ţi-i pune la dispoziţie. Aceşti profesionişti folosesc un adeziv special, care este rezistent la apă! Procesul nu durează mai mult de două ore şi nu presupune niciun disconfort, semănând cu un adevărat răsfăţ, mai ales atunci când descoperi noua ta imagine din oglindă.

Cele mai bune extensii de gene, pentru un look impecabil
Cine poate rezista unei femei fluturând angelic din gene, cu o privire senzuală? Suntem sigure că nu există bărbat capabil de o asemenea performanţă!

Genele bogate şi curbate, secretul unui look seducător
Cel mai important atu al extensiilor fir cu fir este naturaleţea lor. Fiind de o calitate superioară, genele nu se lipesc, nu îţi irită firele naturale şi nu ies în evidenţă în mod ostentativ: e ca şi cum ar fi fost ale tale de la naştere! Pe lângă naturaleţe, care recomandă extensiile de gene fir cu fir în detrimentul celor clasice, tip bandă, foarte importantă este şi compatibilitatea perfectă cu stilul tău de viaţă. Adezivul waterproof îţi garantează că poţi lăcrima fără probleme la un film romantic sau te poţi săruta cu iubitul în ploaie, fără a te teme că genele tale false vor fi în vreun fel afectate.

De asemenea, nici ritualul tău obişnuit de îngrijire nu va fi pus în pericol. Nu ai nevoie de un demanchiant special, ci îţi poţi utiliza în continuare produsul preferat, exceptând însă formulele pe bază de ulei, care îţi compromit adezivul. Frumuseţea extensiilor de gene fir cu fir va pune capăt nevoii de a te machia! Machiajul va rămâne asfel un gest de pasiune, şi nu o necesitate, deoarece privirea ta profundă va cuceri fără niciun dubiu. Noi am devenit dependente de voluptatea de a ne trezi dimineaţa, de a ne uita fermecate în oglindă şi de a pleca la drum, folosind doar un strop de blush şi un luciu de buze, pentru înviorare.

Eşti din ce în ce mai tentată de ideea de a-ţi spori factorul de seducţie? Află că nici întreţinerea genelor nu este complicată, aceasta realizându-se o dată pe lună de către specialiştii Ioana Duță Studio.

Mai avem o veste bună! Ioana Duță Studio îţi oferă o gamă variată de extensii de gene, cele fir cu fir fiind completate de tehnologia 2D sau 3D. Sună deja a scenariu de film? Mai rămâne doar să alegi, în cunoştinţă de cauză, fireşte. Noi îţi spunem doar că genele 2D presupun aplicarea a două gene false pe firul natural, ceea ce va contribui la dublarea volumului. În ceea ce priveşte genele 3D, rezultatul final te va aduce mai aproape de aspectul perfect al divelor de la Hollywood, numărul de gene false aplicate crescând la 4 sau 5. Nu te teme însă, firele sunt mai subţiri decât cele folosite în cazul extensiilor normale, iar avantajul suprem este că nu vei simţi nicio greutate, ca şi cum ar fi fost ale tale dintotdeauna.

Noi îţi recomandăm să te consulţi cu specialiştii Ioana Duță Studio atunci când alegi extensiile de gene care ţi se potrivesc, pentru a avea partea de opinia lor profesionistă.

Vă aşteptăm cu drag!

Salonul este situat în Piteşti, Strada Gheorghe Şincai, Nr 8, bloc p11, scara C, parter (vis-a-vis de Bazinul Olimpic Piteşti)
Pentru programări: 0721 333 994
Ne găsiţi şi pe pagina noastră de Facebook

Comments

comments