La Biroul Electoral Județean sunt verificate în acest moment buletinele de vot de la Bradu și de la Mozăceni, existând suspiciuni de fraudare a acestora.

Buletinele de la Bradu, unde primarul în funcţie, Florin Frătică, a avut, la numărătoarea iniţială, cu 67 de voturi mai puţin decât contracandidatul său, sunt verificate din nou din cauza numărului mare de voturi anulate. Se suspectează că zecile de buletine anulate au fost ştampilate a doua oară, prin aplicarea din nou a ștampilei de vot, în momentul în care erau numărate.

Cea de a doua comună unde se fac verificări este Mozăceni, unde reprezentanta PNL, Corina dună, l-a surclasat pe primarul PSD în funcţie, Lucian Cioran. Aici suspiciunea de fraudare se referă la faptul că s-a întrerupt energia electrică chiar în momentul în care trebuiau numărate voturile și adăugate în baza de date. În plus, mai există suspiciuni în ceea ce privește un număr de 80 de buletine care inițial au fost considerate anulate şi apoi au fost luate de bune! Acestea sunt controlate din nou pentru a verifica dacă sunt valabile.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI