Voluntarii Grupului CEZ în Romania au adus spiritul Crăciunului acasă la seniorii din căminul Găvana din Piteşti. In asteptarea sarbatorilor de iarna, aproximativ 140 de varstnici, rezidenti ai Centrului de Ingrijire si Asistenta Gavana din Pitesti, s-au bucurat de energia si optimismul voluntarilor CEZ. Acestia au primit cadouri si au impartasit clipe de bucurie in cadrul actiunilor „€Craciun alaturi de bunici”€ si „Fii Mos Nicolae pentru bunicii din camin”€.

Pe 18 decembrie, fiecare usa din caminul Gavana din Pitesti s-a deschis pentru a-l primi inauntru pe Mos Craciun. Pe rand, voluntarii CEZ le-au oferit bunicilor fructe, dulciuri, decoratiuni, sosete de iarna si i-au intampinat cu urari si ganduri bune care sa le mangaie sufletele. In spiritul sarbatorilor, ziua a continuat cu un atelier de confectionat globuri si felicitari multicolore care a scos la iveala indemanarea participantilor.

Voluntarii Grupului CEZ in Romania au jucat rolul lui Mos Craciun la doar doua saptamani de la actiunea desfasurata in camin cu ocazia zilei de Mos Nicolae. Pe 6 decembrie, 15 varstnici insotiti de voluntari au vizitat principalele obiective turistice din Pitesti, au admirat ornamentele de Craciun din oras si au poposit in centrul orasului pentru a se bucura de pranz, atmosfera primitoare si miros de brad.

In 2018, aproximativ 15 voluntari ai Grupului CEZ in Romania au ramas alaturi de seniorii aflati in grija Centrului de Ingrijire si Asistenta Gavana din Pitesti si nu numai, oferindu-le batraneti demne si linistite. Impreuna cu Asociatia Niciodata Singur –€ Prietenii Varstnicilor, acestia s-au implicat in initiative precum: Campania nationala „€Flori pentru Suflet” desfasurata si in sediile Centrelor de Relatii cu Clientii ale Grupului CEZ in Romania din 7 resedinte de judet, sezatoarea de tricotat „€Fularul de la Bunica”, excursia de la Namaiesti, atelierul de bucate uitate si nu numai.

Grupul CEZ in Romania, prin intermediul platformei „€Energie pentru Bine”€ continua sa daruiasca sprijin membrilor din comunitate, indiferent de varsta, demonstrand ca energia vine de la oameni.

Comments

comments