VIVO! Pitești dă startul școlii cu promoții și un târg Back to School

858 views

VIVO! Pitești îi invită pe elevi și părinți să se pregătească pentru noul an școlar, având la dispoziție, într-un singur loc, toate lucrurile de care au nevoie. Centrul comercial vine în întâmpinarea celor care nu și-au achiziționat încă rechizitele necesare pentru începerea școlii cu un târg Back to School unde pot găsi produse de papetărie, ghiozdane, uniforme, cărți, articole creative, dar și promoții și reduceri la noile colecții. Târgului Back to School este organizat în perioada 8 –・10 septembrie la VIVO! Pitești.

Vizitatorii au la dispoziție 3 zile cu reduceri, promoții speciale, oferte educaționale și articole creative pentru a alege cele mai cool accesorii pentru școală și cele mai bune oferte de  afterschool și alternative inedite de petrecere a timpului liber prin cursuri interesante. În ultima zi a târgului – duminică, de la ora 16.00, copiii se pot bucura de un spectacol special de teatru de păpuși.

Participanții la târg sunt împărțiți pe două categorii: rechizite școlare și activități extra curriculare. Expozanții prezenți în cadrul acestui eveniment vor prezenta serviciile proprii și activitățile pe care cei mici le pot realiza în cadrul programelor, vor comercializa manuale, rechizite școlare, ghiozdane etc.

Printre expozanţii de la târg se numără Horus Center, Editura Diana, Centrul de limbi străine EuroGnosi, Centrul de limbi străine Lingua Internaţional, Centrul educativ francofon “Micul Prinţ” și AEDSA Language Services.

Magazinele din VIVO! Pitești au pregătit și ele oferte speciale pentru garderoba de toamnă! Părinții și elevii sunt invitați să profite de promoții și reduceri de până la 30% la articole de îmbrăcăminte și încălțăminte din noile colecții, în cadrul campaniei “Back to School”.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla de pe site-ul VIVO! Piteşti, www.vivo-pitesti.com şi de pe pagina de Facebook a centrului comercial, www.facebook.com/VIVOPitesti.

Despre IMMOFINANZ

IMMOFINANZ este un grup imobiliar comercial care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în șapte pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România și Polonia. Principala activitate a IMMOFINANZ include managementul și dezvoltarea de proprietăți. Mărcile STOP SHOP (retail), VIVO! (retail) și myhive (office) reprezintă puncte centrale puternice pentru aceste activități și susțin calitatea și serviciile. Compania deține un portofoliu imobiliar de aproximativ 4,0 miliarde de euro (fără activele din Rusia), ce cuprinde peste 240 de proprietăți. IMMOFINANZ este listată la bursele de valori din Viena (fiind inclusă în indicele ATX – Austrian Traded Index) și din Varșovia. Pentru mai multe informații accesați: http://www.immofinanz.com

Despre CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE: CBG), Fortune 500 și S&P 500 cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare companie în
domeniul imobiliar din lume și societate de investiții (în termeni de venituri, 2015). Compania are mai mult de 70.000 de angajaţi (excluzând companiile afiliate) și deservește proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermediul celor peste 400 de birouri (excluzând filialele) din întreaga lume. CBRE oferă un portofoliu extins de servicii integrate, incluzând consultanţa în tranzacţii, management de proiecte, administrarea proprietăţilor, administrarea investiţiilor, evaluare, leasing de proprietăţi, servicii de consultanţă, vânzări de proprietăţi, servicii bancare ipotecare. Vă rugăm să vizitați site-ul nostru la www.cbre.ro.

Comments

comments