Viteze excesive în localități din Argeș! Prinși de radar

Viteze excesive în localități din Argeș! Prinși de radar. Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș, în ultimele 24 de ore, poliţiştii au aplicat 221 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 100.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 26 de permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Șoferi prinși de radar conducând cu viteze excesive

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 51 de ani din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 135 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Polițiștii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 51 de ani din București, care conducea un autoturism pe DN 73, pe raza comunei Stâlpeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu o viteză de 123 km/h. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here