Viteză record în Pitești! Cetățean turc, prins de polițiști conducând beat

0
253

Viteză record în Pitești! Cetățean turc, prins de polițiști conducând beat și fără permis. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piteşti au depistat un bărbat de 23 de ani, cetățean turc, care conducea un autoturism pe strada Calea București, din municipiul Pitești, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 135 km/h.

Totodată, cu ocazia verificărilor a reieșit că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, fapt pentru care i-au fost recoltate două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar împotriva acestuia s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Tot ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni l-au depistat pe D.E., de 24 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe DN7 Călineşti, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 134 km/h. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

Tânără de 19 ani, viteză excesivă

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Topoloveni au depistat pe E.C., de 19 ani, din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DN7 Călineşti, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 103 km/h. Tânăra a fost sancţionată contravenţional conform OUG 195/2002 cu amendă în valoare de 1.305 lei şi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de circulaţie pentru 90 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here