Dacă cea mai scandaloasă galerie din Liga I de fotbal ar fi participat la şedinţa de Consiliul Local de ieri de la Piteşti, cu siguranţă că nu i-ar fi întrecut pe consilierii PNL – USR – PLUS. Trist, dar adevărat. Oraşul Piteşti pare să-şi fi pus soarta în mâna unei majorităţi al cărei scop este doar sabotarea tuturor proiectelor propuse de primarul Cristian Gentea.

Departe de nevoile oraşului şi aşteptările piteştenilor, majoritate PNL – USR – PLUS acţionează într-o lume paralelă, a populismului şi vanităţii, fără logică şi discernământ. Şi totuşi, de ce fac asta? Răspunsul a venit chiar de la un consilier de la USR – PLUS: “Este o decizie politică a majorităţii PNL – USR – PLUS din Consiliul Local. Nu votăm niciun proiect, pentru că vrem să vă arătăm că noi suntem majoritari!!!”.

Desigur, sunt şi excepţii printre consilierii PNL – USR – PLUS, şi ei exasperaţi de modul cum se manifestă colegii lor în Consiliul Local, dar de teama că ar putea să le fie retras sprijinul politic urmează turma.

Aici sunt voturile dumneavoastră, dragi piteşteni!

Comments

comments