Vineri se dă startul celei de-a II-a ediții a Cupei “Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal”

2,467 views

Vineri, 21 aprilie, se va da startul celei de-a II-a ediții a Cupei “Asociaţiei Oraşelor din România la Minifotbal”, competiție care se deșfășoară la nivel national. Astfel, în prima zi a competiției, echipa de fotbal formată din angajați ai primăriei Mioveni va disputa prima partidă din grupă, contra echipei primăriei din orașul Bolintin-Vale. Echipa din Mioveni va juca pe teren propriu, meciul de minifortbal urmând să se dispute pe terenul sintetic acoperit – La Balon, de lângă școala generală George Topârceanu din Mioveni, la ora 16.00.

Competiţia se va desfăşura folosind principiul teritorialității, meciurile fiind organizate mai întâi pe șapte regiuni, tur- retur. Echipa Primăriei oraşului Mioveni face parte din a treia regiune, unde s-au înscris 9 oraşe, respectiv Plopeni, Azuga, Lehliu-Gară, Buşteni Băicoi, Răcari, Topoloveni, Bolintin-Vale și Mioveni. La turneul final se vor califica 8 echipe din cele șapte regiuni ale țării, împărțite în 2 grupe de către 4, iar primele 4 echipe din cele 2 grupe vor juca în semifinale, respectiv finala mică şi mare.

Cupa Asociaţia Oraşelor din România este organizată pentru angajaţii primăriilor şi a personalului din serviciile publice locale, şi este dotată cu premii în bani și echipamente sportive, oferite de către organizatori. Competiția se va încheia în luna iunie.

Comments

comments