Vine primăvara? Iată ce spun meteorologii. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 18 februarie – 18 martie. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, iar precipitațiile vor fi deficitare.

Săptămâna 18 februarie – 25 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi deficitar pe întreg teritoriul României, dar mai ales în jumătatea vestică a țării.

Săptămâna 25 februarie – 4 martie
Temperatura aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile estimate a se înregistra în acest interval vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile din sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 4 – 11 martie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele ce ar trebui să se înregistreze în mod normal în această perioadă.

Săptămâna 11 – 18 martie
Mediile valorilor termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi în general apropiat de cel specific al perioadei.

Comments

comments