Ca urmare a celor două misiuni economice româneşti ce au avut loc în China, Beijing şi Tianjin, în luna mai 2015, cu susţinerea Ministerului Economiei, prin Ambasada României de acolo, echipa Avangarde, a reuşit să aducă în România, o Delegaţie Oficială constituită din 3 corporaţii chineze, interesate de relaţii comerciale cu România.

 

Chinezii vor sosi în România la începutul lunii august 2015 cu intenţia de a cumpăra cantităţi mari de produse româneşti, dar să şi discute despre posibilităţile de investiţii în domeniul de interes. Organizatorii au trimis conducerilor oraşelor cu care colaborează, printre care şi Mioveniul, o informare prinvind această misiune şi oportunităţile oferite.

Astfel, ei au sarcina de a anunţa producătorii ce au de vânzare mărfuri dintre cele dorite de chinezi, că au posibilitatea de a încheia contracte serioase. Asiaticii vor să cumpere în mod special ulei de floarea soarelui, organe de vită şi carcase, grâu, miere şi plante medicinale.

Caută să şi vândă, în principal conducerii localităţilor româneşti, sisteme de iluminat stradal cu led-uri cu consum redus, fără să fie nevoie de investiţie din partea administraţiei locale.

Relaţii suplimentare despre această oportunitate se pot obţine, nu mai târziu de 15 iulie 2015, dată până la care se va face listaă oficială cu reprezentanţii români ce doresc să se întâlnească cu cei chinezi, de la Adriana Radu, G.M. Grupul AVANGARDE, telefon 021.335.30.20.

Comments

comments