Viitorul sună bine! Primarul Piteştiului: „Sute de copii cresc frumos la Centrul de Copii și Juniori FC Argeș!”

Unul dintre cele mai mari motive de mândrie ale unui club de fotbal îl reprezintă Centrul de Copii şi Juniori, iar FC Argeş a demarat planul de a construi una dintre cele mai puternice şcoli de fotbal din România. Sub atenta îndrumare a unor antrenori profesioniști, viitorul sună bine pentru fotbalul argeşean.

„Sute de copii cresc frumos la Centrul de Copii și Juniori FC Argeș! Am fost impresionat de ambiția juniorilor, dar și de profesionalismul antrenorilor! Duminică, 25 septembrie, în jocurile din Inter Liga Județeană, am văzut dueluri frumoase pentru toate grupele implicate: 2013, 2014, 2015 și 2016. Acțiuni de joc bine lucrate, goluri spectaculoase și bucurie cât cuprinde în urma rezultatelor!

Centrul de Copii și Juniori de la FC Argeș crește în valoare de la zi la zi! Îmbucurător este faptul că, juniori de o anumită vârstă evoluează la grupe superioare datorită valorii lor. Voi reveni pentru a le urmări evoluțiile! Acesta este viitorul: investiția în copii pentru un FC Argeș pe care ni-l dorim cu toții!” – a declarat Cristian Gentea, primarul Piteştiului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here