VIDEO! Zilele orașului Mioveni! Surprize, momente unice, premii și mega-concerte

Vineri, 29 iunie, într-o atmosferă de sărbătoare, la Centrul Cultural Educativ a avut loc deschiderea oficiala a Zilelor orașului Mioveni 2018 – „533 ani de la prima atestare documentară a localității”. Manifestările au fost deschise în prezența oficialităților județene – a președintelui CJ Argeș, a prefectului și subprefectului de Argeș, a șefilor de instituții din județ, a parlamentarilor, a consilierilor județeni și locali. Mesaje de felicitare pentru locuitori și pentru conducerea orașului au transmis și reprezentanții delegațiilor din țările înfrățite: Rusia, Bulgaria, Italia, Elveția și Republica Moldova, prezenți la Mioveni.

Cu acest prilej s-a semnat și un Acord de colaborare cu orașul Gazzo din Italia. Printre altele, acordul de înfrățire dintre Mioveni și Gazzo prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

În deschiderea Zilelor orașului Mioveni, Automobile Dacia-Renault a dorit să recompenseze elevii și sportivii de excepție din oraș, pentru seriozitatea și dedicarea lor. Astfel, în cadrul unui eveniment organizat tot la Centrul Cultural, au fost premiați 110 elevi și sportivi cu rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele naționale și internaționale.

Tinerii, unul mai frumos ca altul și în mod vizibil emoționați de atenția acordată, au primit, de la directorul Iulian Albu (Groupe Renault), viceprimarul Aurel Costache, secretarul de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale – Nicolae Tudose, managerul Centrului Cultural Mioveni – Alin Călinescu, diplome și cadouri.

Citește și Concerte de excepție la Mioveni! Artiști consacrați vor cânta la Zilele Orașului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here