VIDEO! Un pistol și muniție, dar și sume mari de bani, ridicate de polițiștii BCCO Pitești

VIDEO! Un pistol și muniție, dar și sume mari de bani, ridicate de polițiștii BCCO Pitești. În urma perchezițiilor din această dimineață, desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., în București și județul Ilfov, au fost ridicate un pistol și muniție, un autoturism, peste 34.000 de lei și 700 de euro, telefoane mobile, un Hard Disk, precum și alte înscrisuri susceptibile a proveni din săvârșirea de infracțiuni. 10 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

Reamintim că în această dimineață polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au efectuat 12 percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de fals de monedă. Acțiunea a vizat locuințele a 10 persoane de pe raza municipiului București și a județului Ilfov.

Din cercetări s-a stabilit că, în septembrie – noiembrie 2018, cei în cauză ar fi achiziționat mai multe bunuri de pe site-uri de profil din România, folosind la achitarea acestora bancnote contrafăcute din cupiura de 50 de euro.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here