VIDEO. Turist cu fractură de gleznă, salvat cu elicopterul SMURD, în Făgăraş

231 views

VIDEO. Turist cu fractură de gleznă, salvat cu elicopterul SMURD, în Făgăraş. Salvamont Argeş tocmai a anunţat că a reuşit acțiunea de evacuare a unui turist cu fractură de gleznă, în urma unei alunecări pe o limbă de zăpadă, sub Creasta Arpăşelului.

“€Avertizăm turiştii ca traseul de creastă al Făgăraşului este încă închis, pentru că sunt încă porţiuni întinse, acoperite cu zăpadă, exact în pasajele mai dificile. Este a şasea alunecare pe zăpada în creastă din această lună, toate soldate cu accidente serioase. În cazul în care vremea nu permite o intervenţie aero, intervenţia se face exclusiv terestru, ceea ce înseamnă timpi îndelungaţi de ajungere şi de evacuare a victimei. Mulțumim echipajului aero Târgu Mureş!” este mesajul salvatorilor montani argeşeni.

Acțiune de evacuare a unui turist cu fractură de gleznă, în urma unei alunecări pe o limbă de zăpadă, sub Creasta Arpăşelului.Avertizăm turiştii ca traseul de creastă al Făgăraşului este încă închis, pentru ca sunt încă portiuni întinse, acoperite cu zăpadă, exact in pasajele mai dificile. Este a şasea alunecare pe zăpada în creastă din această luna, toate soldate cu accidente serioase. In cazul in care vremea nu permite o interventie aero, interventia se face exclusiv terestru, ceea ce inseamna timpi indelungati de ajungere si de evacuare a victimei.Mulțumim echipajului aero Tg. Mureş.

Publicată de Salvamont Argeș pe Marţi, 2 iulie 2019

Comments

comments