VIDEO! Transporta ilegal lemne cu TIR-ul, în Argeș

0
277

Cercetări finalizate de polițiști Polițiștii din cadrul Secției de Politie Valea Mare-Pravat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ”transport cu orice mijloace de transport al materialelor lemnoase, în volum de peste 10 m3, neînsoţite de documentele specifice de transport prevăzute la art. 68 alin.1 din Legea 46/2008R”, conform art. 68 alin. 2 ind.1 din Legea 46/2008R – Codul Silvic.

În urma administrării probatoriului, a rezultat că în ziua de 27 ianuarie 2021, un bărbat de 28 de ani, din comuna Berevoești, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autocamion cu remorcă, cu care transporta pe raza localității Albeștii de Muscel, cantitatea de 37,79 metri cubi de material lemnos, fără documente legale de proveniență sau transport.

Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de trimitere în judecată, totodată fiind făcută și propunerea de confiscare specială, conform art. 112 din Codul Penal, coroborat cu art. 68, alin.2 ind.2 din Legea 46/2008R – Codul Silvic, pentru ansamblul de vehicule format din autocamion și remorcă, precum și pentru materialul lemnos transportat fără documente legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here