VIDEO! Șase hoți de haine din centre comerciale din Pitești, audiați de polițiști

0
113

VIDEO! Șase hoți de haine din centre comerciale din Pitești, audiați de polițiști. Mai multe articole vestimentare și dispozitive susceptibile a fi folosite la furturi au fost ridicate de polițiștii Bicoului Investigații Criminale Pitești în urma perchezițiilor din această dimineață. Șase persoane au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Pitești pentru audieri.

În urma perchezițiilor desfășurate în această dimineață, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare susceptibile a fi sustrase. De asemenea, polițiștii au identificat mai multe dispozitive susceptibile a fi folosite pentru dezactivarea sistemelor de alarmă instalate pe articole vestimentare. Șase persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie, au fost conduse la sediul Poliției Municipului Pitești pentru audieri.

Reamintim că în dimineața zilei de 4 octombrie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 3 percheziții domiciliare, pe raza municipiului București la locuințele a 7 persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie.

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, în perioada iulie – septembrie, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri din magazine vestimentare situate în două centre comerciale din municipiul Pitești. Totodată, aceștia sunt bănuiți că, pentru a-și asigura scăparea, ar fi agresat personalul de pază al unuia dintre magazine. Prejudiciul estimat depășește 21.000 de lei.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București și al luptătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here