VIDEO. Pui de căprioară torturat şi ucis cu bestialitate la Bârla. Poliţia caută făptaşul! ATENŢIE: Imagini cu un puternic impact emoțional!

0
908

Cruzime fără margini la Bârla. Un braconier care a fost văzut frecvent pe un fond de vânătoare gestionat ce aparţine omului de afaceri Nicolae Ivănescu a fost filmat când omora cu o cruzime maximă un pui de căprioară. Acesta îi rupe gâtul cu mâinele goale iar ogarii de vânătoare pe care îi foloseşte să încolţească animalele muşcă din ea, în timp ce aceasta era încă vie şi se zbătea în chinuri.

După ce imaginile au fost publicate, IJP Argeş s-a autosesizat şi a început cercetările pentru prinderea braconierului. “În urma apariției în spațiul public a unor imagini in care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare braconează un exemplar de căprior, polițiștii IPJ AG s-au sesizat din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, în acest moment desfășurându-se cercetări pt depistarea persoanei care apare în imagini și tragerea acesteia la răspundere penală” se arată într-un comunicat oficial al Poliţiei argeşene.

VIDEO cu torturarea şi uciderea animalului, pe ziaruldinmuscel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here