Pe 1 și 2 februarie, polițiștii rutieri argeşeni au acționat pe raza de competență pentru creşterea siguranţei circulaţiei pe drumurile publice din judeţ. În zilele de sfârșit de săptămână, polițiștii structurilor rutiere din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș au desfășurat activități de prevenire a evenimentelor rutiere, în special pe fondul vitezei excesive, dar și a consumului de alcool și produse cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate în cele două zile ale acțiunii au fost aplicate 727 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 200.000 de lei, au fost reținute 59 de permise de conducere și au fost retrase 19 certificate de înmatriculare.

În cadrul acţiunii, polițiștii Serviciului Rutier Argeș au aplicat în această perioadă 128 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 35.000 de lei, au reținut în vederea suspendării dreptului de circulație 25 de permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare. 83 dintre sancțiuni au fost aplicate ca urmare a încălcării regimului legal de viteză, iar pentru 22 dintre conducătorii auto, depistați conducând cu viteză mai mare decât limita legală de pe sectorul de drum, le-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 90 de zile, în condițiile în care au fost înregistrați de aparatul Radar cu mai mult de 50 de km/h în plus față de viteza legală”, transmite Poliția Argeș.

Comments

comments