Bradul de Crăciun tocmai a fost amplasat în Centrul Civic al orașului Mioveni, iar iluminatul festiv de sărbători va fi pornit, în seara de 1 Decembrie. Conform tradiţiei, pe 5 decembrie, în ajun de Sfântul Nicolae, la Mioveni se va aprinde și bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra ediții a “Târgului de Crăciun” din Mioveni. Astfel, până la finalul lui 2019, Centrul Civic se va anima seară de seară, pregătindu-vă multe surprize pentru toată familia. Nu vor lipsi concertele și spectacolele, colindele, animatori pentru cei mici, produsele tradiționale românești de sezon, dulciurile și vinul fiert.

Tot de la 1 decembrie, la Mioveni se va da și startul distracției pe gheață, pentru iubitorii sporturilor de iarnă fiind amplasat un patinoar în aer liber!

Casa magică a lui Moș Crăciun va rămâne destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul, elfii săi și alte personaje de poveste îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă!

”Bucurați-vă de magia sărbătorilor de iarnă alături de Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni!”, transmite administrația locală din Mioveni.

Comments

comments