VIDEO! Mașină furată în Pitești de un bărbat fără permis

”Polițiștii argeșeni au depistat, după o mobilizare exemplară, un autoturism sustras de pe raza municipiului Pitești”, transmite IPJ Argeș. Din primele verificări s-a stabilit că cel care conducea autoturismul la momentul depistării nu deține permis de conducere.

Polițiștii piteșteni au fost sesizați, în jurul orei 12:00, de către un bărbat de 59 de ani, din Bascov, cu privire la faptul că în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale din Pitești, ar fi lăsat autoturismul cu care s-a deplasat, neasigurat, în apropierea magazinului, iar când a revenit, a constatat că autoturismul ar fi fost sustras.

Imediat, autovehiculul în cauză a fost transmis în atenție pentru toate structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, ulterior fiind depistat în trafic de către polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni, pe DN 73, în zona Clucereasa.

La momentul depistării, autoturismul în cauză, care prezenta avarii, era condus de un bărbat de 39 de ani, din Mărăcineni, din verificări stabilindu-se că cel în cauză nu deține permis de conducere.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost comisă, și luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here