VIDEO! „Hai te cheras o vaccino!” cu Rafila, Arafat și Gheorghiță, față-n față cu 1.000 de romi

Rafila, Arafat și Gheorghiță, față-n față cu 1.000 de romi. Peste 1.000 de romi din toată țara au pus astăzi întrebări despre vaccinare ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, secretarului de stat Raed Arafat și Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare. Romii din cadrul comunităților și din instituțiile locale și centrale și-au putut lămuri astfel temerile legate de vaccinare, care circulă pe rețelele de socializare.

Dezbaterea a fost moderată de către președintele Agenției Naționale pentru Romi – ANR, Iulian Paraschiv, care, la finalul dezbaterii, a mulțumit tuturor participanților:„Mulțumesc ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, secretarului de stat Raed Arafat și Dr. Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei naționale de vaccinare pentru faptul că au dat curs invitației ANR de a participa la această dezbatere. E pentru prima dată când peste 1.000 de romi pot pune întrebări direct autorităților centrale, pe tema fricilor pe care le au despre vaccinare. Urmează să mergem în comunitățile de romi, să le vorbim oamenilor din ușă în ușă, pentru a le oferi informații corecte despre vaccinare”.

La finalul întâlnirii, ministrul Sănătății Alexandru Rafila, secretarul de stat Raed Arafat și Dr. Valeriu Gheorghiță au transmis romilor un mesaj în limba romani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here