Video! Grindina a făcut prăpăd în Argeș! Mai multe comune sunt sub cod portocaliu de vreme severă

3,633 views

Update! Pompierii din Curtea de Argeș intervin pentru evacuarea apei dintr-un restaurant de pe strada Barajului și dintr-un beci de pe strada Industriilor.

FOTO! Grindina a făcut prăpăd în Argeș! Mai multe comune sunt sub cod portocaliu de vreme severă. Grindina care s-a abătut, joi, 15 august, asupra mai multor localităţi din judeţul Argeş a acoperit terenurile cu un strat alb. În comuna argeșeană Mălureni culturile au fost distruse. Și în zona Dedulești, grindina a acoperit pământul.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), până la ora 20.00, mai multe comune din Argeș se află sub cod portocaliu: Curtea de Argeș, Băiculești, Pietroșani, Albeștii de Argeș, Mihăești, Corbeni, Coșești, Stâlpeni, Schitu Golești, Corbi, Mușătești, Bălilești, Mălureni, Poienarii de Muscel, Tigveni, Godeni, Berevoești, Aninoasa, Șuici, Domnești, Valea Danului, Vlădești, Bughea de Jos, Ciofrângeni, Valea Iașului, Cepari, Brăduleț, Nucșoara, Cicănești, Albeștii de Muscel. Se vor semnala: averse ce vor cumula 35 l/mp, grindină de mici și medii dimensiuni, frecvente descarcari electrice, vijelie. (sursa foto: Facebook Daniela Barbulescu)

Comments

comments