UPDATE! Grav accident pe raza comunei Bascov, în zona Valea Ursului, în care două victime și-au pierdut viața: o femeie de 22 de ani și un bărbat de 35 de ani. La locul intervenție s-au deplasat pompierii de la Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție, o autospecială de primă intervenție și comandă și un echipaj cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă, plus un echipaj cu o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță Județean. Pompierii ajunși la fața locului au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor, întrucât erau scurgeri de lichide combustibile, și au început manevrele de descarcerare pentru extragerea a două victime aflate în autoturism, care din păcate s-a constatat că nu prezentau semne vitale, ulterior fiind declarat decesul.

În total au fost patru victime, celelalte două sunt doi bărbați care se aflau în camionetă, unul a fost monitorizat la fața locului, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ și transportat la spital.
În accident au fost implicate 3 vehicule, autoturismul și camioneta, plus un autoturism care a încercat să evite coliziunea cu celelalte două, acesta ieșind cu o roată în afara unui podeț.  Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Potrivit Poliției Argeș, din primele verificări efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 35 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN7, din direcția Rm. Vâlcea către Pitești, nu ar fi adaptat viteza în condiții de carosabil umed, în curbă la stânga, și ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, pătrunzând pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din jud. Ilfov, care se deplasa din direcția Pitești către Rm. Vâlcea. În urma accidentului, șoferul autoturismului, precum şi cealaltă ocupantă a autoturismului de 22 de ani, din Pitești, au decedat. Șoferul autoutilitarei a fost rănit și preluat de un echipaj medical în vederea transportării la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa, iar cercetările continua pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Comments

comments