Despre credință și iubire de semeni! Polițistul argeșean Daniel Cocioabă a dat dovadă din nou de un curaj impresionant. În urmă cu o săptămână, un bărbat din comuna argeșeană Săpata s-a împuşcat accidental într-un picior, în timp ce îşi curăţa puşca de vânătoare, iar cel care i-a acordat primul ajutor a fost Daniel Cocioabă, care a reuşit să-i oprească hemoragia, după ce i-a aplicat bărbatului un garou

Daniel nu este la prima faptă de acest gen și în 2010, acesta a salvat viața unei femei, victimă a unui accident rutier, motiv pentru care, un an mai târziu, în 2011, a primit titlul de poliţistul anului şi a fost avansat în grad.

„Fac această meserie de la 21 de ani. De când am terminat Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, de unde am rămas cu amintiri frumoase, unii poate nu cred sau spun că fac declarații pentru audiență, dar mi-aduc aminte ca împărțeam toți cei opt colegi din cameră o prajitură, atunci când o aveam. De atunci și până astăzi, când vorbesc cu dumneavoastră, nu am regretat nici un minut că am ales această meserie. Îmi place că pot să ajut și imi place și mai mult când văd că se împlinesc lucrurile în care cred”, povestește polițistul argeșean.

Ce îl călăuzește? Credința. În ce crede? În oameni, în bine, în noi toți. Ce îl sperie? Nu are temeri. Ce face după o zi lungă de serviciu? Merge acasă și își îmbrățișează cei doi băieți, în vârstă de trei, respectiv două luni. (sursa: politiaromana.ro)

Comments

comments