Dezinfecția continuă în Pitești. ”Acțiunea, care a cuprins tot orașul, a început la ora 03:00 dimineață și s-a derulat în toate cartierele din Pitești, urmând a fi reluată mâine noapte”; transmite Primăria Pitești. Astfel, municipalitatea continuă campania de dezinfectare a orașului, efectuată în contextul prevenirii răspândirii epidemiei de COVID-19.

Începând cu ora 09:00, în cartierul Găvana, urmat de zona Nord, 60 de lucrători din cadrul societăților municipalității, organizați în echipe, acționează pedestru, pentru dezinfectarea zonelor pietonale aglomerate, a mobilierului urban, a aleilor și a trotuarelor, cu atomizoare și pulverizatoare conținând substanță dezinfectantă, avizată sanitar. De asemenea, continuă și astăzi montarea dozatoarelor cu dezinfectant la intrarea în scările de bloc, în cartierele Piteștiului. Situațiile în care recipientele au prezentat defecțiuni de fabricație vor fi remediate, prin înlocuirea acestora.

”Reamintim că, în dimineața zilei de sâmbătă, 04.04.2020, între orele 03:00 și 09:00, va continua și acțiunea de dezinfectare a străzilor principale, a aleilor și a străzilor secundare din cartiere, cu utilaje de dimensiuni mari și mici, multifuncționale cu perii, substanța folosită fiind avizată sanitar. Campania de dezinfectare va fi repetată periodic, în contextul epidemiologic actual”, mai transmite Primăria Pitești.

Comments

comments