VIDEO! Bărbați din Argeș, încătușați în trafic

0
443

VIDEO! Bărbați din Argeș, încătușați în trafic. Doi bărbați suspectați de furtul mai multor produse de valoare au fost opriți în trafic și încătușați. ”În urma unor informații obținute a reieșit faptul că în cursul zilei de astăzi va ajunge în județul Argeș, din Suedia, o autoutilitară cu doi ocupanți, care transportau anumite bunuri despre care existau indicii că au fost sustrase de către aceştia”, transmite Biroul de Presă al Jandarmeriei Argeș.

Astfel, în jurul orei 13:00, autoturismul a fost identificat în trafic pe raza comunei Drăganu, iar cu ajutorul polițiștilor rutieri a fost oprit. Cei doi bărbați de 40, respectiv 28 de ani, din comuna argeşeană Merişani, au fost încătușați, deoarece existau informații că ar putea avea comportament agresiv. Aceștia au fost conduși la sediul I.P.J. Argeș pentru efectuarea verificărilor ce se impun.

După verificarea documentelor găsite în mașină și verificarea în bazele de date operative s-a confirmat faptul că aceasta este furată și plăcuțele de înmatriculare sunt false. Pentru aceste fapte s-au întocmit documentele de constatare, fiind sesizate organele de cercetare penală în vederea continuării cercetărilor. Potrivit IPJ Argeş, maşina a fost furată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here