Polițiștii rutieri din Ștefănești au depistat pentru a doua oară un bărbat ce conducea cu permisul anulat. De această dată, bărbatul se afla și sub influența alcoolului. În după-amiaza zilei de 18 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Ștefănești au depistat un bărbat de 41 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești, având dreptul de a conduce anulat, tot pentru infracțiuni la regimul rutier, repetând fapta comisă cu doar o zi înainte.

De asemenea, cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Comments

comments