VIDEO! Argeșeni prinși în flagrant în timp ce vindeau 3 kilograme de cannabis. Poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Piteşti, sub coordonarea D.I.I.C.O.T .- S.T. Piteşti, au depistat în flagrant delict patru persoane, în timp ce vindeau aproape 3 kilograme de cannabis. Acțiunea a vizat destructurarea unei grupări infracționale cu preocupări pe linia traficului de droguri de mare risc, ce acţiona în judeţul Argeş.

Flagrantul a avut loc în municipiului Curtea de Argeș, când trei persoane cu vârste între 21 şi 52 de ani, toţi din municipiu și un cetățean grec, de 46 de ani, intenționau să vândă drogurile contra sumei de 14.000 de euro.

Ulterior, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost descoperite două pachete cu alte 15 grame de substanță vegetală, susceptibilă a fi cannabis, ustensile folosite la porționarea și ambalarea substanțelor halucinogene, aproape 2.800 de euro și 1.500 de lei.

Patru mandate de aducere au fost puse în executare, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la activități au participat jandarmi din Argeș.

Comments

comments