VIDEO! Angajata de la Spitalul Județean din Pitești, care a furat măști și dezinfectanți, sub control judiciar. Femeia a fost reținută, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și sâmbătă a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Potrivit unor surse, femeia reținută de polițiști pentru delapidare a fost pusă sub control judiciar.

VIDEO! Percheziții la Spitalul Județean din Pitești! Măşti, mănuşi și dezinfectanți, sustrase de un angajat. În cursul acestei zile, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au efectuat 4 percheziții, toate în municipiul Piteşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare.

În cadrul activităţilor efectuate pentru prevenirea şi limitarea efectelor pandemiei determinate de infecţia cu virusul COVID-19, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş au efectuat, astăzi, patru percheziţii în municipiul Piteşti, la o unitate spitalicească şi la domiciliile a două persoane fizice.

Din cercetări a reieșit faptul că, o persoană, în calitate de angajat al unei unităţi spitaliceşti, ar fi sustras din gestiune echipamente specifice de protecţie, pe care le-ar fi remis către diverse persoane fizice. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe materiale specifice de protecţie (măşti, mănuşi, soluţii dezinfectante) de la domiciliile celor două persoane.
3 persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Piteşti.

Potrivit unor surse, este vorba despre Spitalul Județean de Urgență din Pitești, iar angajatul care ar fi sustras echipamentele este gestionar în cadrul unității spitalicești.

Comments

comments