VIDEO! Accident grav în Argeș. Un bărbat a murit

0
405

Update! Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș s-a stabilit că, un bărbat de 47 de ani, din orașul Potcoava, județul Olt, care conducea o autoutilitară, pe DN 73, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu gardul unui imobil.

În urma accidentului, au rezultat două victime:
– conducătorul auto – inconștient-căruia i s-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat, fiind declarat decesul;
– pasagera – o femeie de 45 de ani, din Potcoava, jud. Olt, preluată conștientă de către echipajele medicale.
În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

Accident grav în Argeș, în această dimineață. O camionetă de marfă a intrat într-un gard de beton, pe DN 73, în Mărăcineni. Pompierii au intervenit cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ. Sunt două victime, șoferul de 47 de ani și pasagera acestuia, o femeie de 45 de ani.

Echipajul SAJ a preluat șoferul, care este inconștient, iar pasagera va fi extrasă de pompieri, întrucât leziunile nu îi permit să coboare pe cont propriu.
La locul incidentului a ajuns și echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.
Bărbatul este în stop cardio-respirator și i se fac manevre de resuscitare. Intervine și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Acesta va prelua femeia care este conștientă și cu multiple leziuni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here