Victorie pentru fostul director Apă Argeş, Silviu Mihăilescu, în disputa cu executorul judecătoresc: instanţa a suspendat executarea

Victorie pentru fostul director Apă Argeş, Silviu Mihăilescu, în disputa cu executorul judecătoresc: instanţa a suspendat executarea

După ce, în urmă cu două săptămâni, la casa sa din Bradu s-a dus un adevărat război, care s-a lăsat chiar cu sechestrarea fiicei sale în casă de către executorul judecătoresc Emilia Mateescu, Silviu Mihăilescu, fostul director Apă Argeş a repurtat o nouă victorie: executarea silită asupra terenului a fost suspendată de instanţă.

La data respectivă, fosta soţie, cu care Silviu Mihăilescu însă se mai judecă în procesul de partaj, a trimis executorul judecătoresc, însoţit de actualul soţ, să pună în aplicare o decizie judecătorească ce îi dă dreptul de proprietate asupra terenului. Însă, cum justiţia din România dă sentinţe care sfidează logica, construcţia de pe teren, respectiv casa în care locuieşte, a rămas în proprietatea fostul director.

Fără să ţină cont de realitate, şi mai ales, de faptul că fiica celor doi se afla în casă, pe teren s-a pus sechestru la propriu: pe poarta de acces a fost pus lanţul. A fost nevoie de o sesizare pe 112 la Poliţie, care să permită ruperea sigiliilor pentru ca bărbatul să intre în curte şi apoi în casă, să îşi elibereze fiica şi să aibă acces la proprietatea sa.

Prin intermediul avocatei sale, Ingrid Alexandrescu, Silviu Mihăilescu a făcut plângere la parchet împotriva executorului judecătoresc ce i-a sechestrat copilul şi pentru faptul că i-a blocat accesul în curte în mod fizic, ceea ce a reprezentat un abuz, în loc să facă executarea silită pentru teren prin indisponibilizarea lui din punct de vedere juridic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.