Fostul premier Victor Ponta a lansat un mesaj dur la adresa Guvernului tehnocrat, dar şi a liberalilor.

Pe seama alegerilor parlamentare din acest an, principala preocupare a lui Cioloş şi a PNL în viziunea fostului premier, Victor Ponta a scris pe pagina sa de Facebook următorul mesaj:

“Pot sa se supere “deontologii” si “postacii” ca indraznesc sa spun eu public ceea ce multi gandesc si nu au curaj sau posibilitatea sa exprime!
Totul acum la PNL si Guvernul tehnocrat este doar despre voturi si pozitii pe lista – chiar si “interesul” pt Diaspora / despre care nu a mai vorbit nimeni si pentru care nu a mai facut nimeni nimic dupa alegerile din 2014 ( cu exceptia legii stupide concepute de Mihai Voicu PNL si promulgate de Dl Iohannis care a dus la 8000 de persoane inscrise pe listele electorale in Diaspora)!!!
Despre guvernarea de anul asta ZERO/ despre programul de guvernare al PNL + Tehnocrati in 2017 ZERO / si o sa guvernam tara doar cu PuieMonta???
Normal ca oamenii voteaza cu PSD-ALDE ca macar stiu ca guverneaza bine / ceilati voteaza doar CONTRA si o sa pateasca la fel ca la alegerile locale”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Comments

comments