Viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, a fost exclus din PSD. Viceprimarul Piteştiului, Sorin Apostoliceanu, a fost exclus din PSD în cadrul Comitetului Executiv Municipal al PSD, după ce a anunţat că a decis să candieze la funcţia de primar din partea PNL.

Nu am făcut altceva decât să luăm act de ultimele declaraţiii ale lui Sorin şi, ca o concluzie absolut logică, am ajuns la această hotărâre. Eu, personal, regret foarte mult decizia lui pentru că, deşi nu mai recunoaşte acum, eu am fost cea mai apropiată persoană care l-a susţinut tot timpul, în toată cariera lui. Dar, este decizia lui! Evident că trebuia să alegem un alt secretar executiv” a declarat preşedintele Organizaţiei PSD Piteşti, Cristian Gentea, la Antena 3 Piteşti.

Locul lui Apostoliceanu în conducerea PSD Piteşti a fost luat de Dumitru Tudosoiu, consilier local şi inspector şcolar general, votat cu unanimitate.

Potrivit lui Cristian Gentea, hotărârea a fost înaintată conducerii Județene a PSD care va proceda în continuare conform statutului.

Comments

comments