Viceprimarul Piteştiului, Cornel Ionică, prins traversând neregulamentar. În plus, a refuzat să se legitimeze, ca orice cetăţean

De luni şi până vineri, Poliţia Rutieră Piteşti are ca misiune o amplă verificare şi supraveghere a traficului, cu accent pe neacordarea de prioritate la trecerile de pietoni pentru şoferi şi traversarea neregulamentară şi fără să se asigure, în cazul pietonilor.

Primul “muşteriu” al poliţiştilor, un pieton sfidător al regulilor, recalcitrant şi plin de el, a fost nimeni altul decât… viceprimarul Cornel Ionică, surprins când traversa neregulamentar prin faţa Teatrului Davila.

La solicitarea agentului de a se legitima, pentru că a încălcat regulile de circulaţie şi va fi amendat, a replicat: „Îmi pare rău, dar nu vă cunosc!”  “Nu e important că nu mă cunoaşteţi, eu doar îmi fac datoria!” a fost răspunsul poliţistului.
Chiar dacă Ionică nu a luat prea în serios incidentul şi a refuzat să se legitimeze, există o dovadă clară, filmarea de pe camera din maşina Poliţiei Rutiere. Imaginile au fost trimise către dispecerat pentru „identificarea” oficială a  contravenientului iar incidentul a fost notat şi raportat, potrivit regulamentului, către conducerea IJP Argeş.

În scurt timp, Cornel Ionică va primi în plic amenda pentru trecerea neregulamentară, cu un bonus pentru refuzul legitimării!      

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here