Viceprimarul Apostoliceanu, candidat independent pentru Primăria Piteşti? În ce condiţii ar putea decide acest lucru. Conferinţa de presă a PSD Argeș de luni dimineaţă a a avut ca subiect principal alegerea candidaţilor pentru alegerile locale.

Cu acest prilej, Sorin Apostoliceanu, viceprimarul Piteştiului şi secretarul organizaţiei PSD Piteşti, a declarat că, aşa cum se ştie, face echipă cu Cristian Gentea, preşedintele organizaţiei locale, şi ar putea candida independent pentru postul de primar al Piteştiului într-o situaţie clară: „Dacă domnul Ionică va fi impus candidat peste decizia organizaţiei!”. „La Piteşti suntem o echipă, noi discutăm în cadrul organizaţiei şi vom decide cine este persoana cea mai în măsură… Nu Bucureştiul, Constanţa, altcineva de la centru… Dacă domnul Ionică va fi impus, eu voi candida independent!”.

Potrivit lui Apostoliceanu, în organizaţia Piteşti sunt în derulare întâlniri pe cartiere, şi se discută atât cu membrii cât şi cu simpatizanţii, şi astfel se va realiza un sondaj cu privire la cel mai bun candidat pentru fotoliul de primar al Piteştiului.

„€Vreau să câștigăm primăria Pitești şi dacă va candida domnul Ionică, eu voi candida independent. Cred în candidatura mea, a domnului Cristian Gentea, si nu a domnului Ionică” a spus Apostoliceanu.

Comments

comments